Kontakt/bokning


Behövs en inhoppande slagverkare, trumpetare eller trummis i er orkester/ensemble? Vill du ha ett slagverks- eller trumpetsolo på din egna tillställning? Söker du trumpetare eller slagverkare till en kyrklig högtid? Vill du ha folkmusik ljudande på din tillställning? 

Är du sugen på att börja spela klassiskt slagverk, trumset, trumpet, folkmusikslagverk eller afro-cubanskt slagverk eller vill du lära dig mer till dina redan befintliga kunskaper? Henrik skapar ett personligt upplägg på lektioner baserat på vad just du behöver och vill lära dig, oavsett ålder!

Henriks största passioner i ivet är att spela och undervisa, i så många olika sammanhang som det bara går. Så söker du något av det ovan eller musik/musiker till något helt annat, så tveka inte att kontakta Henrik för bokning eller planering.

Vill du boka Henrik för lektioner på något av ovan nämnda instrument? Du kanske vill boka Henrik eller "SAAV" för en spelning, eller har du frågor och funderingar? Tveka då inte att använda ett av följande sätt:

E-mail: hjmusik@hotmail.com

Mobil: 076-8466417

SAAVs e-mail: saavband@hotmail.com

Eller fyll i formuläret nedan så återkommer Henrik till dig så fort han kan!


(Lämna tom)

Eller lämna en kommentar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)